Referenser

Detta tycker våra kunder om oss

”Vi har använt oss av Remot It och Pierre under flera år som expert när det gäller vår digitala arbetsmiljö. Vi är mycket nöjda med den snabba service vi får och kan varmt rekommendera andra att bli stamkunder!
Jonas Lundström, Tandläkare och klinikchef
Stortorgspraktiken, Örebro”

”Jag har jobbat med dator sedan 80-talet och på den tiden var man inte så medveten om virus och annat elände som kan drabba ens dator. Men idag är situationen en helt annan, man översvämmas av spam via mail. Men även om man är försiktig så räcker det med att du råkar hamna på ”fel” hemsida så kan man få datorn infekterad. Jag trodde att jag hade världens bästa virusprogram men sedan jag började prenumerera på virusskydd hos Remot IT så upptäckte Pierre att det ändå hade smugit sig in oönskade saker i datorn. Vi har två datorer på företaget och båda är anslutna. Det känns tryggt att få en genomsökning av datorerna och en rapport om läget varje månad! Dessutom sköter Remot IT de uppdateringar som behövs. Det har också bra service, som när vår router krånglade. Jag ringde både nätleverantören och den som levererat routern men ingen av dem kom på vad det var för fel. Så jag kontaktade Remot IT som ordnade routerns funktion på en halvtimme!
Jag rekommenderar därför alla dataanvändare att skaffa sig ett bättre skydd för datorn och då är det Remot IT som gäller!
Torbjörn Edlund
Torbjörn Edlund Marketing Consultant
Säljagent för GestrikeMedia”

Stort tack Pierre på Remot It för din konsultation och proffsig service vid inköp av vårt nya datorsystem. Allting fungerar perfekt och det känns tryggt att ha dig som backup!
Hälsningar från Harmonihuset i Gävle AB.